Bitcoin Kopen België - Geld Verdienen Via Internet

Bitcoin

Hoe Bitcoin kopen (in België) op de meest eenvoudige manier?

Bitcoin kopen, een tijdje wachten, en terug verkopen voor meer. Zo werden heel wat mensen rijk afgelopen paar jaar. ‘Maar je moest er natuurlijk wel op tijd bij zijn’, zegt men dan. Het kan echter nog steeds. De verwachting van veel deskundigen is dat bitcoin zal blijven stijgen. Hieronder volgt een stappenplan over hoe je dat praktisch moet doen. We leggen hier alles uit vanuit het oogpunt van iemand die zich in België of Nederland bevindt en dus Nederlandstalig is. Je kunt het uiteraard van overal ter wereld doen, maar voor je gevoel is het vertrouwelijker om bijv. niet met Amerikaanse sites te werken.

STAP 1: Ga naar het platform genaamd Binance en maak daar een account aan.

Ga naar Binance. Klik op “account aanmaken” of rechts bovenaan op “registreren”. Vul dan je e-mail adres in en verzin een sterk wachtwoord. Klik dan op “registreren”. Het is heel belangrijk dat je je beste e-mail adres gebruikt. Mocht je je wachtwoord vergeten, dan kun je dat via dit e-mail adres opnieuw instellen. Gebruik dus die e-mail waar je altijd bij zult kunnen.

Ga naar Funds > Balances. Zoek dan naar bitcoin. Zorg dat je de coin met de afkorting BTC (en bijv. NIET BCH of iets dergelijks!!) zoekt. Klik dan op “Deposit”. U ziet dan uw “bitcoin deposit address” verschijnen. Dit is het bitcoin adres dat geassocieerd is met uw account. In stap 2 zult u hier bitcoin naartoe sturen.

Klik nu op “copy address”, zodat het correct gekopieerd wordt. Als u dit niet correct kopieert, dan kan het zijn dat de bitcoin niet juist verstuurd wordt. Het is dus van wezenlijk belang dat u bij iedere bitcoin transactie zelf visueel (wij adviseren 3 maal!) controleert dat dit adres klopt.

Belangrijk: zorg dat je eerst je account hebt aangemaakt voordat je verder gaat naar stap 2. Je moet namelijk een adres hebben waar je je bitcoin naartoe kan sturen.

 

STAP 2: koop een bedrag aan bitcoin op BitVavo

Ga naar de website van BitVavo. Dit is een betrouwbare Nederlandse aanbieder die wij zelf getest hebben. Onze ervaring was positief. Het geweldige aan deze site is dat je hier gewoon kunt betalen met Bancontact Mister Cash en iDeal, dat voelt voor veel Belgische resp. Nederlandse mensen vertrouwd aan.

Klik links boven op BTC (dat is de afkorting voor Bitcoin). Let hier ook weer op dat je de op de afkorting BTC klikt en NIET op BCH (dat kun je eventueel later ook kopen als je beter weet wat je doet, maar doe dat niet meteen).

Scroll wat naar onder, daar vul je het gewenste bedrag in dat je wilt aankopen evenals je betaalmethode. Hier moet je ook je “Ontvangst adres (wallet)” invullen. Hier vul je dus het BTC adres in dat je in STAP 1 verkregen hebt. Controleer tenminste 3 maal of je het juiste BTC adres gekopieerd hebt!

Is je BTC adres juist? Klik dan op “Volgende” en vervolledig je betaling.

Je bitcoin wordt verstuurd en zal al vrij snel op je Binance account te zien zijn. Heb even geduld, het kan eventjes duren. Dat hangt af van hoe erg het bitcoin netwerk belast is. Allerlei computers van over heel de wereld controleren nu of jouw transactie klopt (dat is wat bitcoin doet). Als het klopt, en het zal kloppen, dan krijg je van Binance een e-mailtje dat je bitcoin gearriveerd is!

Gefeliciteerd, je bent nu eigenaar van een beetje bitcoin.

Vragen? Laat ze hieronder achter en we zullen ze beantwoorden.

 

Disclaimer: geldinternet.be kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor financieel verlies. Het is steeds uw eigen verantwoordelijkheid wat u met uw geld doet. Het kopen van bitcoin houdt altijd een risico in, aangezien u zich blootstelt aan de markt van vraag en aanbod.

Investeer alleen met geld dat u kunt missen! Dat geldt trouwens voor alle investeringen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *