FAQ

Op deze pagina zullen we al jullie vragen beantwoorden. Zo kan deze pagina uitgroeien tot een echt FAQ-sectie.

Heb jij een vraag die op eender welke manier met geld verdienen via internet te maken heeft, stel ze dan hieronder!

  • Waar registreer ik best mijn eigen website?

Wij raden je aan om dit bij versio.nl te doen. Deze website is daar ook geregistreerd. In heel nederland en belgie hebben wij nog geen goedkopere aanbieder gevonden.

Daarnaast is ook de service fantastisch. Je kunt ze elke dag tot 2 uur ’s nachts bereiken in een live chat. Ze zullen je helpen bij al je vragen of problemen. Dat is zeker handig wanneer je zelf niet zo technisch bent met websites.

  • Hoeveel kost het om een website te registreren?

Dat verschilt per extensie. Voor een .nl of .be bijvoorbeeld 3,24 euro per jaar. Voor een .com  domeinnaam 7,49 Euro per jaar. Je vindt hier een overzicht van alle prijzen.

Pas wel op, want bij versio is de registratie het volgende jaar ongeveer een euro duurder. Maargoed, voor de prijs moet je het zeker niet laten.

Het is alleen met een internet business mogelijk om zo’n lage investeringskosten te hebben voor je bedrijf.

Klik hier voor een overzicht van alle prijzen.

  • Wat is hosting?

Hosting is eigenlijk “webruimte”. Als je een website koopt heb je alleen nog maar een een adres gekocht, net zoals het adres van je huis eigenlijk. Van het moment dat je op die grond een huis (lees: website) wilt bouwen, dan heb je daarvoor een stuk grond nodig. Dat stuk grond is eigenlijk je hosting. Op dat stuk grond kun je dan een huis bouwen. Zo zet je op je hosting je huis neer.

Meer technisch: je koopt een stukje serverruimte van een bedrijf. Dat bedrijf laat die server dag en nacht voor jouw draaien, zodat je website altijd bereikbaar is.

In theorie zou je dat ook allemaal op je eigen computer kunnen doen, als je die altijd liet aanstaan.

 

  • Waar neem ik het beste hosting af?

Ook dit doe je het beste bij versio.nl. Zeker als beginner is dit aan te bevelen. Je kunt voor letterlijk een paar euro per jaar 25 websites van hosting voorzien! Bij de meeste aanbieders koop je hosting waar je slechts één domeinnaam op kwijt kan.

Als je 25 domeinnamen op één stuk grond kunt bouwen, is dat natuurlijk veel voordeliger. Het verschil in prijs is immens.

Ook al wil je maar 1 domeinnaam hosten, dan is het nog steeds voordeliger bij versio.nl.

wordt zeer binnenkort aangevuld…

  • Hoeveel kost het om hosting af te nemen?
  • Ik heb geen diploma, kan ik toch geld verdienen met het internet?

 

Vul hieronder je naam en e-mail in en download direct ons gratis e-book waarin de principes van internet marketing uiteengezet worden. Je zult begrijpen waarom bijna iedereen in een soort “gevangenis” van geld leeft. Je ouders of leraren gaan je dit inderdaad nooit verteld hebben (omdat ze het zelf niet weten).

 

voorkant geld verdienen via internet ebook

[arrows style=”arrow-blue-1.png” align=”center”]

 

[optin_box style=”8″ alignment=”center” action=”http://secure.mymailmarket.be/subscribers/subscribe/5388c672-144d.anms” method=”post” email_field=”m3emailID” email_default=”Je e-mail adres” email_order=”1″ integration_type=”custom” double_optin=”Y” name_field=”Field-13386″ name_order=”0″ name_required=”N” name_default=”Je Voornaam…”][optin_box_code]

[/optin_box_code][optin_box_field name=”headline”]Gratis Ebook Onthult Wat Ouders en School Je Nooit Vertelden over Geld[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”]PHA+T250dmFuZyBkaXJlY3Qgb25zIGdyYXRpcyBlLWJvb2shPC9wPgo=[/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”]Wij waarderen je privacy![/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Direct Downloaden[/optin_box_button] [/optin_box]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *