Investeren In Virtueel Vastgoed

Geld verdienen door te investeren in virtueel vastgoed.

“Virtueel Vastgoed” is eigenlijk een mooi woord een voor een “domeinnaam” of gewoonweg “website”. De term zegt wel precies wat het is. Net zoals dat je in de reële wereld een huis kunt kopen en na een paar jaar terug kunt verkopen voor een hogere prijs, kun je dat op het internet (de virtuele wereld) ook doen.

Er zijn websites die werkelijk miljoenen euro’s waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan seks.com, porno.com, pizza.com, beer.com,… Dit terwijl de aankoop van zo’n website je slechts enkele euro’s kost.

Helaas zijn deze super domeinnamen bijna allemaal bezet, maar je kunt nog altijd pareltjes vinden (zie hieronder de “sneaky tip”). Je moet wel:

1. creatief zijn
2. geluk hebben
3. snel zijn
4. niet twijfelen

Bedenk een domeinnaam met veel zoekwoorden erin die vaak in google gezocht worden. Heb je iets goed bedacht? Twijfel dan niet en wees erg snel.

1. Check of je domainnaam nog niet door iemand anders is ingenomen op Versio.nl
2. Registreer direct, voordat iemand anders er mee weg is! Twijfel niet, het kan je maximaal enkele euro’s kosten

Je kunt nu zoveel mogelijk bezoekers op je website proberen krijgen of gewoonweg je website doorverkopen aan een bedrijf of particulier die hier financieel voordeel mee willen doen.

Het is daadwerkelijk de moeite waard om deze pagina eens te bekijken, hierin legt Mike de Jong, een domeinnaam specialist, je haarfijn uit hoe je een business begint in het in- en verkopen van domeinnamen.

Je moet namelijk op een heleboel zaken letten. Je kunt er gemakkelijk geld mee verdienen, en dat van overal ter wereld! Het enige wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding. Het onderhandelen over domeinnamen kun je ook doen vanuit je hangmat!

Sneaky tip: sinds begin dit jaar zijn er een heleboel nieuwe domeinnamen in de lucht gegaan. Er zijn honderden nieuwe extensies bijgekomen. Enerzijds zou dit de waarde van de .com domeinen kunnen verlagen, maar jouw kansen om er rijk mee te worden zijn groter!

Hoe zou je je nu voelen als je 20 jaar geleden zo slim was geweest om hotel.com of sex.com te registreren voor een paar euro? … Je dan nu namelijk miljonair geweest.

Laat dus nu zeker je kans ook niet liggen met de nieuwe extensies. Op www.bnamed.net kun je alle mogelijke extensies die er zijn registreren. Een paar voorbeelden van de nieuwe extensies zijn: .vlaanderen, .brussels, .gent (voor de belgische lezers hier…), maar ook bijvoorbeeld .tokyo, .nyc, .music, .berlin, .guitar, .xyz, .paris, .chat, … en nog veel meer!

Kijk eens welke er nog vrij zijn, en registreer ze snel! Dit is een veel snellere, veiligere en betrouwbaardere manier om zowel op de korte als op de lange termijn veel geld te verdienen dan bijvoorbeeld handel in aandelen!

Hier vind je de complete handleiding (klik hier) >>>

 

Veel succes!

 

 

 

 

 

voorkant geld verdienen via internet ebook

[arrows style=”arrow-blue-1.png” align=”center”]

[optin_box style=”8″ alignment=”center” action=”http://secure.mymailmarket.be/subscribers/subscribe/5388c672-144d.anms” method=”post” email_field=”m3emailID” email_default=”Je e-mail adres” email_order=”1″ integration_type=”custom” double_optin=”Y” name_field=”Field-13386″ name_order=”0″ name_required=”N” name_default=”Je Voornaam…”][optin_box_code]

[/optin_box_code][optin_box_field name=”headline”]Wat Ouders en School Je Nooit Vertelden over Geld … Gratis Ebook![/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”]PHA+T250dmFuZyBkaXJlY3Qgb25zIGdyYXRpcyBlLWJvb2shPC9wPgo=[/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”]Wij waarderen je privacy en zullen je nooit spam sturen![/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Direct Downloaden[/optin_box_button] [/optin_box]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *